Vacature: project lead developer (m/v/x) FTE

VACATURE – Als pionier op het gebied van duurzame elektrische mobiliteit is Batt op zoek naar een getalenteerde en enthousiaste Lead C# Web Developer met expertise in frontend JavaScript-frameworks zoals Angular en een bewezen staat van dienst in het opbouwen van webportalen en het leiden van teams. Een soort van superheld dus.

Als Lead C# Web Developer bij BattMobility krijg je de unieke kans om je technologische vaardigheden in te zetten en een essentiële rol te spelen in onze transitie naar betere, duurzame mobiliteit (MaaS). Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van innovatieve webportalen.

Verantwoordelijkheden

 • Leiden van een team van ontwikkelaars, waarbij je hun groei en prestaties stimuleert en een positieve werkomgeving creëert.
 • Ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van schaalbare en betrouwbare webportalen met behulp van C# en frontend JavaScript-frameworks zoals Angular.
 • Samenwerken met verschillende belanghebbenden, waaronder UX/UI-ontwerpers en productmanagers, om de beste gebruikerservaring te bieden en te voldoen aan de bedrijfsdoelstellingen.
 • Beoordelen van technische vereisten, het identificeren van kansen voor procesverbeteringen en het aanbevelen van technische oplossingen.
 • Zorgen voor de naleving van de best practices op het gebied van softwareontwikkeling en het waarborgen van de kwaliteit van de code.
 • Actief onderschrijven en uitdragen van onze missie, waarden.

Vereiste vaardigheden en ervaring

 • Ruime ervaring in het ontwikkelen van webapplicaties met behulp van C#, ASP.NET en frontend JavaScript-frameworks zoals Angular.
 • Diepgaande kennis van HTML, CSS, JavaScript en andere webtechnologieën.
 • Ervaring met het ontwerpen en implementeren van schaalbare, RESTful API’s.
 • Aantoonbare ervaring in het leiden en coachen van ontwikkelingsteams.
 • Sterke probleemoplossende vaardigheden en het vermogen om complexe technische uitdagingen aan te pakken.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te communiceren met zowel technische als niet-technische belanghebbenden.
 • Passie voor duurzaamheid en de ambitie om bij te dragen aan een betere wereld.

Waarom bij BattMobility werken? 

Bij BattMobility streven we ernaar een inspirerende en ondersteunende werkomgeving te bieden, waar jouw talenten en ideeën worden gewaardeerd. We hebben een duidelijke missie om duurzame mobiliteit te bevorderen en onze planeet te beschermen.

Als onderdeel van ons team kun je een significante impact maken op de maatschappij en bijdragen aan een betere toekomst voor iedereen.

Wat we bieden

Naast de betekenisvolle werkzaamheden, bieden we ook een competitief salaris (tussen 45-80k brutto), flexibele werktijden, mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling, en een positieve werkcultuur waarin samenwerking en innovatie centraal staan. Ok, dat klinkt allemaal wat voorspelbaar right? 😉

Als deel van het kernteam, krijg je binnen onze snelgroeiende startup bijkomende voordelen zoals het verwerven van aandelenopties én gratis gebruik van onze Batt vloot.

JEDIS

Rechtvaardigheid, inclusie en diversiteit zijn voor ons meer dan enkel woorden. JEDIS (Justice, Equity, Diversity, Inclusion & Safety)  vormen het pad naar een groenere, meer rechtvaardige en veiligere wereld. Het zijn principes die ons leiden in alles wat we doen, dus ook in hoe we onze teams opbouwen en onze mensen opleiden.

Are you that one Batt Candidate?

Ben jij de Lead C# Web Developer die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief (of andere vorm van overtuigende bijlage) naar chris@battmobility.be. 

Bij BattMobility zweren we bij de kracht van technologie en de impact ervan op een duurzame toekomst. We kijken ernaar uit om van je te horen en te zien hoe battass jij bent: met code, met mensen én met the future of mobility.

Deel dit bericht

Meer weten over onze producten?

Plan dan vrijblijvend een gesprek in met Ken, onze Sales Manager.