VACATURE – Fleet beheerder bij BattMobility (On-Site)

BattMobility, een toonaangevende speler op het gebied van duurzame elektrische mobiliteit, is op zoek naar een enthousiaste On-Site Fleet Beheerder om ons team te versterken. We zijn op zoek naar iemand met een passie voor technische uitdagingen en de expertise om ons wagenpark soepel te beheren en te onderhouden.

Over de rol

Als On-Site Fleet Coordinator bij BattMobility krijg je de kans om een centrale rol te spelen in het beheer van onze vloot van de toekomst. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van activiteiten op locatie, waaronder onderhoud, inspectie en leveringen. Deze positie vereist een planmatige aanpak, flexibiliteit en de bereidheid om in te springen bij last-minute kwesties.

Belangrijkste verantwoordelijkheden van de fleet beheerder

 • Dagelijkse coördinatie van operationele activiteiten op locatie
 • Efficiënt en hands-on beheer van een agenda
 • Zorgen voor een efficiënte en tijdige keuring, onderhoud en reparatie van voertuigen, inclusief het oplossen van kleine carrosserieschade
 • Het wassen en onderhouden van de wagens
 • Samenwerken met technici en leveranciers om de vloot in optimale staat te houden
 • Voorbereiden van leveringen en waarborgen van de kwaliteit van de voertuigen
 • Rapporteren over de vlootprestaties en het identificeren van verbeteringsmogelijkheden
 • Flexibel reageren op last-minute uitdagingen en onverwachte situaties

Vereiste vaardigheden en ervaring

 • Technische kennis van voertuigen, bij voorkeur elektrische voertuigen, inclusief de vaardigheid om kleine carrosserieschade op te lossen
 • Uitstekende planningsvaardigheden en het vermogen om een agenda en mailbox effectief én efficient te beheren
 • Sterke communicatieve vaardigheden en teamgerichte instelling
 • Bereidheid om vijf dagen per week op de baan te zijn

Waarom bij BattMobility werken?

Bij BattMobility streven we ernaar een inspirerende en ondersteunende werkomgeving te bieden waarin jouw inzet en toewijding worden gewaardeerd. We hebben een duidelijke missie om duurzame mobiliteit te bevorderen en onze planeet te beschermen.

Als onderdeel van ons team kun je een betekenisvolle impact hebben op de samenleving en bijdragen aan een betere toekomst voor iedereen.

Wat we bieden

Naast de zinvolle werkzaamheden bieden we een competitief salaris, flexibele werktijden, kansen voor professionele groei en ontwikkeling, en een positieve werkcultuur die samenwerking en innovatie bevordert.

JEDIS

Rechtvaardigheid, inclusie en diversiteit zijn principes die ons leiden in alles wat we doen, inclusief hoe we ons team opbouwen en onze medewerkers ondersteunen.

Ben jij de On-Site Fleet Coordinator die we zoeken om ons vlootbeheer te coördineren? Stuur dan je CV en motivatiebrief (of andere overtuigende documenten) naar chris@battmobility.be.

Bij BattMobility geloven we in de kracht van technologie en de impact ervan op een duurzame toekomst. We kijken ernaar uit om van je te horen en te ontdekken hoe jij een verschil kunt maken in de wereld van vlootcoördinatie en duurzame mobiliteit.

Deel dit bericht

Meer weten over onze producten?

Plan dan vrijblijvend een gesprek in met Ken, onze Sales Manager.