"En ZOE reed nog lang en gelukkig
vanaf 23.6 euro per dag ..."

Ons prijsoverzicht

Alle prijzen zijn maximumprijzen (incl. btw). Bij twee delers op dezelfde dag wordt ook de dagprijs gedeeld.

Opgelet. Sinds 21/10 geldt een TIJDELIJKE toeslag op onze kilometerprijzen (niet op de dagprijs!). Deze stijging is van toepassing tot de prijzen van de laadpalen weer dalen. De toeslag kan, afhankelijk van het model oplopen tussen 0,05 en 0,08 euro per kilometer.

Voordeelprijzen per dag

Opgelet: prijzen per uur vind je hier.

Boodschappen doen? Boek een wagen per uur

Prijzen per dag


Opgelet
: prijzen per uur vind je onderaan de pagina.

Boodschappen doen? Boek een wagen per uur

Voordeelprijzen per dag

Opgelet: prijzen per uur vind je hier.

Boodschappen doen? Boek een wagen per uur

Prijzen per dag

Boodschappen doen? Boek een wagen per uur

veelgestelde vragen over onze prijzen

Bij BattMobility betaal je enkel wat je gebruikt. Geen abonnementskosten dus! Wel betaal je een waarborg, afhankelijke van de gekozen formule. De basiswaarbog bedraagt 275 euro. Maak je ook gebruik van de luxe wagens in de vloot (BattFan+), dan betaal je 475 euro waarborg.

Jouw verzekering, het laden aan alle BlueCorner en Allego laadpalen in Europa, de toegang tot de hele Batt vloot en community. De dagprijs (basis of voordeelprijs) plus de afgelegde kilometers bepalen de prijs van je rit.

Toch nog vragen over de prijs?

Neem dan zeker contact op, wij helpen je graag verder!

Voor kleine ritten (oud model Renault ZOE, Volkswagen e-UP, Renault Kangoo ZE en  de Peugeot e-208) kun je bij BattMobility gebruik maken van het uurtarief. Deze worden per uur geboekt.

Op deze wagens geldt ook een last-minute optie wanneer de wagen in de komen de 24u niet gereserveerd is.

Komt het aantal uren boven de dagprijs uit, dan betaal je gewoon de dagprijs 🙂

Meer weten over onze prijzen?

Bekijk dan zeker eens onze prijzenpagina of contacteer onze klantendienst.

Bij BattMobility betaal je een vaste prijs per dag of per uur en per kilometer. Een dag duurt bij ons 24u  vanaf ’s morgens tot de dag erna en telt vanaf jouw reservatie tot het sluiten van de wagen met de app, bij BattMobility heb je geen terugkeer stress en geen zorgen.

Wanneer je je voertuig niet meer nodig hebt kan je die via de app delen met buurtbewoners, familie, vrienden of collega’s en deel je ook de dagprijs van de wagen.

In de dagprijs zit trouwens ook jouw verzekering en elektriciteit aan standaard BlueCorner en Allego palen in Europa inbegrepen.

Altijd de goedkoopste prijzen

Daarenboven is elektrisch rijden zeer goedkoop, vergelijk het gerust eens: onze kilometerprijzen voor de duurste wagens bijv. Polestar 2 zijn zelfs goedkoper dan de kilometerprijs van een Renault zoe of Peugeot e-208 ergens anders. Vergelijk gerust met de prijzen bij de andere autodeelorganisaties.

OPGELET. Het gebruik van snelladers brengt – afhankelijk van de aanbieder – bijkomende kosten met zich mee. Laden via snelladers kost soms tot het dubbele van een gewone laadpaal. Deze extra kosten (alles boven de 30 cent per kWh) staan apart op uw factuur.

Snelladers vind je meestal langs de snelwegen. Aanbieders zijn bijvoorbeeld Ionity of Fatsned. Ook Tesla heeft snelladers (superchargers). Aan deze laatste kun je enkel opladen met een creditcard of de Tesla app.

Bijna nooit. Aangezien je bij BattMobility een dagprijs betaalt, kunnen andere organisaties soms voordeliger zijn voor (heel) korte trajecten.

BattMobility is dus 99% van de tijd goedkoper

Maar als je een uurtje om boodschappen gaat en dat inplant na een rit van jouw buur, dan betaal je zelf maar 1 uurtje van de 24u. Zo wordt het weer écht goedkoop. En het buurtgevoel, dat krijg je gratis bij!

Voor een eenmalige administratieve kost (Cambio Kaart) zijn Batt-leden ook Cambio, u mixt and matcht dus vrij volgens uw behoeften.

Is Battmobility echt goedkoper dan Cambio en Poppy? Ja.

Maak dit dan echt een ecologische impact?

Wil je echt groen en zonder stank van uitlaatgassen de weg op, kies dan voor elektrische wagens. Cambio heeft er enkele. Bij BattMobility zijn alle voertuigen elektrisch. Poppy heeft momenteel geen elektrische wagens in Gent.