Phaedra (én haar OYO Bar) rijdt elektrisch met Batt

Phaedra is inwoner van Sint-Martens-Latem én trotse eigenaar van OYO Bar in Gent. Het gemeentelijk magazine liet aan het woord over haar ervaringen met het autodeelsysteem.

Phaedra: “Mijn BattMobility-verhaal start in 2018. Ik had toen een wagen nodig voor catering opdrachten, maar ik wilde geen bedrijfswagen aanschaffen. Ik koos toen voor de formule ‘BattFan‘, om de wagen af en toe te kunnen gebruiken op de momenten dat ik het nodig had. Dat het elektrische en dus milieuvriendelijke wagens betreft, is voor mij zeker een plus. Dat heeft mij over de streep gehaald.”

BattMax Lease formule: tot 50% goedkoper

“Intussen woon ik in Sint-Martens-Latem, op een grotere afstand van Gent dan voorheen, waardoor ik vaker de wagen nodig heb. Ik schakelde over naar de formule BattMax, de leasingformule, zodat de wagen door anderen kan gebruikt worden als ik hem niet nodig heb. Hierdoor verdien ik een deel van de kosten terug.”

Elektrische lease van de Peugeot e208 bij BattMobility GentSlimme app

“Ik vind het een enorm voordeel dat je je geen zorgen moet maken over de verzekering of het onderhoud, en dat je geen onvoorziene kosten hebt. De app is bovendien zeer gebruiksvriendelijk om ritten te reserveren. Ik merk dat ik mijn verplaatsingen slimmer inplan. Zo kan ik ook de kosten drukken.”

“Momenteel staat mijn wagen nog in Gent in het kader van mijn zaak, maar ik ben heel blij dat BattMobility nu ook naar Sint-Martens-Latem komt. Ik stel ook vast dat de standplaatsen goed verspreid zijn in de gemeente, mét publieke laadpalen voor andere elektrische wagens.”

Elektrisch leasen? Vast iets voor u.

Rijdt u niet elke dag met de wagen? Of wordt uw tweede gezinswagen slechts af en toe gebruikt? Of wil u zich bewust meer met de fiets verplaatsen, maar heeft u soms toch een auto nodig? Dan kan een elektrische lease bij Batt voor u een handige en voordelige oplossing zijn.

Via het autodeelsysteem beschikt u in uw eigen buurt over een EIGEN comfortabele en goed onderhouden lease-wagen. Bovendien draagt u zo bij aan een duurzamere mobiliteit. En gelukkig kiezen steeds meet lokale besturen bewust voor elektrische wagens.

Meer informatie

De drie infosessies zijn intussen achter de rug, maar uiteraard kan u nog steeds terecht bij het lokaal bestuur van Sint-Martens-Latme én bij ons (BattMobility) voor meer informatie.

www.battmobility.be/sint-martens-latem
www.battmobility.be/offerte – vraag een offerte aan

Deel dit bericht

Meer weten over onze producten?

Plan dan vrijblijvend een gesprek in met Ken, onze Sales Manager.

BattMobility NV - Maatschappelijke zetel Muinkkaai 53, 9000 Gent - RPR Gent BTW 0697.709.023 - BELFIUS BE53 0689 4223 1553