BattMobility een jaar langer op truitjes van KRC Gent

Projectleider en duurzame ondernemer, Pieter Deschamps, startte vorig jaar – vanuit zijn onderneming “Fielding Factory” – met het sponsoren van een aantal projecten bij KRC Gent, ondermeer voor Olympus Mobility en BattMobility.

Deze week werd beslist om het sponsorcontract met een jaar te verlengen. Hierdoor spelen de jongeren van de U11 ook volgend seizoen in de truitjes van BattMobility.

Meteen prijs: eerste beker in Aalter

Elektrisch leasen of autodelen in Gent voor bedrijven en gezinnenHet seizoen van de jonge knapen begon al meteen goed: op een tornooi in Aalter ging de U11 meteen -helemaal opgeladen – met de beker naar huis. Dit weekend startte ook het nieuwe seizoen. Onze jonge ratte trokken naar zee voor de openingswedstrijd. Succes mannekes!

Meer weten over Fielding Factory?

Fielding Factory brengt innovatieve concepten en vernieuwende ideeën voor een duurzame, sociale en toekomstgerichte samenleving in de praktijk! Dit op vlak van mobiliteit, lokale handel en stadsontwikkeling o.a. het samenwerkingsprogramma met KBC Bank & Verzekeringen en Olympus Mobility.

Deschamps zet deze projecten graag in de kijker omdat hij achter hun visie staat en gelooft in de maatschappelijke meerwaarde ervan. Verder wil hij graag investeren in Gentse pioniers die digitale innovatie en duurzame technologie hoog in het vaandel dragen.

Ps: Een link naar een interview met Pieter vorige maand bij Joe : https://omny.fm/shows/het-joe-netwerk/het-joe-netwerk-fielding-factory-gent

Of bezoek hun website en bekijk de projecten en visie: www.fieldingfactory.be

Elektrisch leasen of autodelen in Gent voor bedrijven en gezinnen

Deel dit bericht

Meer weten over onze producten?

Plan dan vrijblijvend een gesprek in met Ken, onze Sales Manager.