Stoffel Vandoorne tekent bij Battmobiel (1 april)

Voormalig Formule 1-rijder Stoffel Vandoorne is sinds dit jaar simulatorrijder voor Mercedes, hij combineert die job met een plek in Formule E, de elektrische Formule 1, voor HWA Racelab. Nu tekent hij ook als testrijder bij Battmobiel.

“Als Formule E-rijder ben ik vanzelfsprekend geïnteresseerd in ecologische alternatieven op klassieke wagen. Ik volg Battmobiel nu al enkele maanden en ben heel enthousiast op de innovatieve manier waarop zij elektrisch rijden organiseren.”

Vandoorne zal wel een aantal aanpassingen moeten maken in zijn raceschema. “Nu ik de voertuigen van Battmobiel test zal ik hier en daar een race moeten schrappen. Gelukkig heeft mijn team HWA Racelab alle begrip voor mijn beslissing. Sinds de top in Katowice ligt ecologie bij hen in poolpositie.”

Ook Formule E-CEO Agag is enthousiast over Vandoornes carrièreswitch: “Ook wij volgen Battmobiel al even, volgende maand beginnen we gesprekken over de exposure die we hen kunnen aanbieden. Exclusief sponsorschap ligt op tafel.”

Chris de Guytenaer, bezieler van Battmobiel, is verrassend genoeg niet onverdeeld enthousiast. “Natuurlijk ben ik blij met de komst van Vandoorne. Het voelt echter wrang de titel van Battmobiels zwaarste voet te moeten doorgeven. Mijn zoon van twaalf is voorlopig tweede testrijder, maar Max gaat misschien ook oVerstappen.”


NB: In het kader van de internationale dag van de grap, één april, publiceerden wij twee artikels wier inhoud niet geheel naar waarheid was. Dit artikel is er één van.

Deel dit bericht

Meer weten over onze producten?

Plan dan vrijblijvend een gesprek in met Ken, onze Sales Manager.

Vacature: Junior digital growth marketeer

Vacature: Junior digital growth marketeer

green_deal-deelmobiliteit en wonen

BattMobility stapt mee in Green Deal Deelmobiliteit en wonen

Sofico Gent Marathon

Sofico Gent Marathon: impact op standplaatsen op 24 maart

BattMobility NV - Maatschappelijke zetel Muinkkaai 53, 9000 Gent - RPR Gent BTW 0697.709.023 - BELFIUS BE53 0689 4223 1553