Exclusief: test vandaag Tesla Roadster (2020) prototype bij Battmobiel – 1 April

1 April 😉 

Vorige week haalden we als eerste in Gent een Tesla Model 3 binnen. Deze week hebben we een nog grotere primeur. Tesla koos Battmobiel uit om als eerste in Europa testritten te organiseren met hun nieuwe wagen.

Tesla-fans kijken al even uit naar de volgende generatie Roadster. De auto komt normaal gezien in 2020 op de weg. Het wordt de snelste wegauto in productie, van nul naar honderd in 1,9 seconden. Hoog tijd voor de eerste échte testen dus.

7 februari kwam de eerste container met Tesla’s aan in de haven van Zeebrugge. Tussen de Model 3 exemplaren zaten (in het grootste geheim) drie Roadsters. Deze werden de laatste twee maand afgewerkt in de haven en zijn nu klaar voor tests. Gent is naast Bremen en Bologna één van de steden waar een week lang een Roadster zal rondrijden. Battmobiel werd als innovatieve autodeelorganisatie uitgekozen om vandaag de testen te organiseren. De volgende dagen zal hij elders in de stad getest kunnen worden.

Vanaf 14u kan u terecht in ons kantoor, te New Yorkstraat 7 in Gent om als één van de eerste Europeanen rond te sjezen in het nieuwe pronkstuk van Elon Musk.

Ter ere van de Gentse testdagen is de GPS uitgerust met de stem van Koen Crucke.


NB: In het kader van de internationale dag van de grap, één april, publiceerden wij twee artikels wier inhoud niet geheel naar waarheid was. Dit artikel is er één van.

Deel dit bericht

Meer weten over onze producten?

Plan dan vrijblijvend een gesprek in met Ken, onze Sales Manager.

BattMobility NV - Maatschappelijke zetel Muinkkaai 53, 9000 Gent - RPR Gent BTW 0697.709.023 - BELFIUS BE53 0689 4223 1553