Investeer in BattMobility met de Win-winlening van PMV

BattMobility haalde de voorbije twee maand investeringskapitaal op bij haar klanten en sympthisanten en is nog op zoek naar nog 2-3 particuliere investeerders.

De onderneming heeft tot nu toe €270.000 opgehaald via de Win-winlening van PMV, een Vlaamse overheidsinstantie die particulieren aanmoedigt om te investeren in kmo’s.

Waarom haalt BattMobility geld op?

BattMobility zal het opgehaalde geld gebruiken om te groeien. De onderneming wil het aantal voertuigen uitbreiden van 150 naar 200, de app verbeteren en naar andere steden uitbreiden.

Hoe kun je investeren?

Particulieren kunnen investeren in BattMobility via een win-winlening. Dit is een achtergestelde lening met een looptijd van 5 jaar en een jaarlijks rendement van 5%. Investeerders krijgen daarnaast een jaarlijks belastingkrediet van 2,5% op het openstaande kapitaal. Investeer hier.

Wat zijn de voordelen?

Investeren in BattMobility kan een interessante manier zijn om te profiteren van de groeiende markt voor elektrische deelvoertuigen. Investeerders krijgen een jaarlijks rendement van 5% en een belastingkrediet van 2,5%. Daarnaast dragen ze bij aan een duurzamere toekomst.

Over BattMobility

BattMobility is een ambitieuze start-up met een goed businessplan. De onderneming heeft een duidelijke groeistrategie en een sterke marktpositie. Investeerders die willen inzetten op de groeiende markt voor elektrische deelvoertuigen, kunnen overwegen om te investeren in BattMobility.

Meer weten of investeren? Lees hier alles over de win-winlening.

 

Deel dit bericht

Meer weten over onze producten?

Plan dan vrijblijvend een gesprek in met Ken, onze Sales Manager.

BattMobility NV - Maatschappelijke zetel Muinkkaai 53, 9000 Gent - RPR Gent BTW 0697.709.023 - BELFIUS BE53 0689 4223 1553