Nieuw in ons team: Ken

Sinds vorige week is ons team één straffe Batt’er rijker. Ken Ackermans – Batt gebruiker van het eerste uur – komt ons Sales-team versterken (als sales & project coördinator).

Met het groeiend aantal aanvragen voor BattMax.Lease (lease een elektrische wagen en deel deze wanneer je hem niet nodig hebt) door bedrijven en particulieren, was de uitbreiding van het team meer dan welgekomen.

Ken ik u nie van ergens?

Dat kan. Ken werkte tot voor kort bij Tiemie (Co-founder en operations / sales manager). Ook een klant van BattMobility trouwens. Nu staat hij te popelen (zijn woorden) om met ons team aan de slag te kunnen gaan.

Hoor je het liever van de goede man zelf? Ok. “Ik heb voor een job bij Battmobility gekozen omdat ik een job zoek waar ik naar mijn gevoel het meeste impact kan maken voor onze planeet. Niet enkel is een transitie weg van verbrandingsmotoren nodig, maar als we dit nog eens kunnen combineren met een community gebaseerd deelsysteem, is dit volgens mij de plek waar de belangrijkste veranderingen in mobiliteit gaan gebeuren.”

Ken Ackermans Sales en events manager bij autodelen elektrisch BattMobility

Ook elektrisch rijden? Eén adres!

Met Ken’s ervaring in sales, operations en strategie hebben hem helemaal klaargestoomd om mee van de Batt-missie waar succes te maken! 

“Dus als je geïnteresseerd bent om een Battmobility-gebruiker te worden, een leuk voorstel voor een project hebt of gewoon wilt kletsen op café, stuur me dan gerust een berichtje. Ik kijk ernaar uit om met jullie samen te werken en de wereld van mobiliteit te veranderen!”, aldus onze nieuwste aanwinst.

Sorry Koen, maar we pikken ‘Kennis van Zaken’ even voor deze topper. Welkom aan boord Ken!

Boek een afspraak in met Ken

Dat kan eenvoudig via deze link!

Deel dit bericht

Meer weten over onze producten?

Plan dan vrijblijvend een gesprek in met Ken, onze Sales Manager.

BattMobility NV - Maatschappelijke zetel Muinkkaai 53, 9000 Gent - RPR Gent BTW 0697.709.023 - BELFIUS BE53 0689 4223 1553