Vacature: Community Manager (m/v/x) 50% FTE

Battmobility is op zoek naar een enthousiaste en aimabele Community Manager om ons vrie wijs team te versterken. Herken je je in onderstaande beschrijving? Contacteer ons dan snel, want je kunt (bijna) meteen starten!

Wat ligt er op de plank?

Als Community Manager bij Battmobility ben je (in nauwe samenwerking met het team) verantwoordelijk voor:

 • nieuwe Batt klanten verwelkomen
 • bestaande klanten contacteren en opvolgen
 • bemiddelen, sociale cohesie optimaliseren
 • netwerk rond voertuigen versterken
 • noden van de klanten capteren
 • klanten attenderen op asociaal gedrag (+ remedieren)
 • startpakket overhandigen bij onboarding
 • organiseren van infoavonden
 • verhalen en beelden verzamelen voor communicatie (web, social, …)
 • social media mee helpen beheren
 • moderatie van Whatsapp groepen (rond de wagens)
 • Batt zichtbaar maken op straatfeesten
 • zelfredzaamheid van klanten verbeteren
 • (soms) testritten begeleiden
 • fierheid en coolheid van klanten aanwakkeren
 • motiveren om buren uit te nodigen bij Batt
 • (af en toe) technische assistentie verlenen (laden, wagen openen met de app, …)
 • BattComminity faciliteren: forum moderatie
 • BattKaterPils kunnen tappen

Wie ben jij?

Ok, ok. Toen we onderstaande nalazen, beseften we ook wel dat niemand zoveel troeven heeft. Alhoewel: kom jij niet in de buurt?

Onze Batt Community Manager is:

 • een zeer sociale account manager
 • actief sturend
 • een goede kenner van Gent en haar wijken
 • toegankelijk
 • vertrouwd met de (openbare) diensten van Gent
 • een bemiddelaar
 • enthousiasmerend
 • flexibel
 • een babbelaar én luisteraar
 • oplossingsgericht en kan zelfstandig werken
 • leert snel bij en is geïnteresseerd in mobiliteit
 • vertrouwd met office omgeving (Google Drive o.a.)
 • analytisch waar nodig
 • je vindt Batt super grappig  (je hebt gevoel voor Batt humor?)
 • in het bezit van een rijbewijs B
 • voorvechter van ecologie, verkeersveiligheid en heeft een softspot voor innovatie
 • bereid tot glijdende uren (ook soms avond/weekend)
 • bereid te werken in Gent
 • Je spreekt uitstekend Nederlands. Engels en Frans zijn een plus maar geen must

Wa krijgde er voor terug?

 • topjob 50% FTE met zeer correcte verloning
 • best colleagues ever (spreek uit: Evva)
 • Veel Flexibiliteit en vertrouwen
 • toegang tot de Batt Vloot (a.k.a 100+ salariswagens 😉 )
 • Wijze teambuildings (écht ze!) en uitstapjes

Solliciteren doe je door een Batt Ass mail te sturen naar chris@battmobility.be. Wat je als bijlages meestuurt, kies je helemaal zelf. We kijken er al naar uit! Solliciteren kan tot 12 juli 2022.

Deel dit bericht

Geplaatst in
Sint-Martens-Latem - elektrische wagens leasen en gebruiken met BattMobility - foto: Dino Bollen

BattMobility plaatst 5 elektrische deelauto’s in Sint-Martens-Latem

In Sint-Martens-Latem zijn vanaf het voorjaar 2023 minstens 5 elektrische deelwagens ter beschikking via het regionaal deelsysteem BattMobility. Het gaat om 4 luxueuze stadswagens en 1 multifunctionele combispace met trekhaak. Hoewel autodelen in Vlaanderen aan een opmars bezig is, was het aanbod aan deelwagens in Sint-Martens-Latem nog erg beperkt. Dit initiatief betekent een enorme boost…

Elektrisch autodelen en leasen met BattMobility Gent en Lievegem

Gent haalt doelstellingen autodelen: minstens 2 deelauto’s per 1.000 inwoners

Leuven, Mechelen en Gent hebben de Vlaamse doelstellingen rond autodelen behaald: de drie steden bieden minstens 2 deelauto’s per duizend inwoners aan. “Vlaanderen mag trots zijn op de voortrekkersrol die de lokale besturen spelen in Europa”, zegt Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers (Open VLD) op vrt NWS. Gent met 3,52, Mechelen met 2,34…

autodelen voor KMO's en bedrijven in Vlaanderen door battmobility - Vraag een offerte aan.

Autodelen, is dat wel iets voor KMO’s en bedrijven?

Neen, eigenlijk niet. Tenminste niet in de traditionele zin van het woord. Gelukkig is BattMobility veel meer dan ‘een auto delen’. Batt optimaliseert je wagenpark, regelt je administratie en onderhoud én geeft je (werknemers) toegang tot haar hele vloot. Of u nu een architectenbureau, snelgroeiend tech-bedrijf of productiebedrijf bent, optimale mobiliteit via elektrisch autodelen is…

Infoavond elektrisch autodelen Gent bij vertaalbureau Blue Lines

Infoavond over elektrisch autodelen op 24 november (Gent)

Op 24 november 2022 organiseert BattMobility een infoavond over elektrische deelmobiliteit. Misschien iets voor jou je vrienden of je familie? Tijdens de infosessie maak je kennis met: De formules van Battmobility De voordelen van autodelen De voordelen van elektrische rijden De mogelijkheden tot voordelig leasen van een elektrische wagen De deelwagens in de Dampoortwijk en Gent-Centrum Er is ruim…

indexering prijzen

Indexering van de basisprijzen oudste wagens v.a. 1/11/22

BattMobility hanteert al sinds de zomer van 2020 dezelfde prijzen. Door de sterk gestegen algemene kosten en loonkosten, zijn we verplicht de basisprijzen voortaan te indexeren. Indexering De indexering zal vanaf 1 november worden ingevoerd, en wordt voortaan automatisch doorgevoerd. De index juli 2020 bedroeg 109,76, de huidige index is 127,74. Er komt dus maximaal…

Allego laadpaal prijzen Autodelen Gent

Allego verhoogt haar prijzen voor laden

Enkele dagen geleden heeft Allego haar prijzen voor laden en snelladen in heel Europa eenzijdig verhoogd. Dit zorgt ervoor dat Batt met onmiddellijke ingang tijdelijk een toeslag moet aanrekenen. 🔌 Over welke verhoging spreken we? De prijsstijging ziet er als volgt uit: Normaal laden (AC 22kW): 0,70 EUR/ kWh (vroeger was dat 0,409) Snelladen (50kW): 0,75…

11 redenen om over te schakelen op elektrisch rijden

11 top redenen om met je bedrijf over te schakelen op een EV

Wist je dat de transportsector verantwoordelijk is voor 27% van de uitstoot van broeikasgassen, waarvan een groot deel afkomstig is van personenauto’s? Als u momenteel in een traditionele benzineauto rijdt, is overstappen op een elektrische auto een van de beste manieren om uw ecologische voetafdruk te verkleinen en elke dag een positief effect op het…

Elektrische autodelen en leasen in Gent

Elektrische autodeelorganisatie BattMobility rondt kaap van 50000 ritten

De Gentse mobiliteits- en autodeelorganisatie heeft in september de kaap van 50.000 ritten overschreden. “De cijfers zitten in een ongezien stijgende lijn”, zegt oprichter Chris de Guytenaer. “De energiecrisis laat zich duidelijk voelen en we zien dan ook een gevoelige toename van het aantal gebruikers”. BattMobility viert volgend jaar haar vijfde verjaardag in Gent. Wat…

Seppe Smits is Batt in gent - Autodelen

Seppe Smits op zomerstage in Gent met BattMobility

In de zomer ligt er geen sneeuw in de Alpen, dus traint tweevoudig wereldkampioen snowboarden Seppe Smits in Gent: op de Blandijnberg, De Ledeberg én de Kantienberg. Want wat je plannen ook zijn, BattMobility heeft altijd een elektrische auto voor jou.

autovrije zondag 2022 gent battmobility

Autovrije zondag in Gent op zondag 18 september

Op 18 september is het weer Autovrije Zondag in Gent. Uiteraard verdient autodelen daar ook een plaats. Stad Gent voorziet de hele F. Rooseveltlaan voor duurzame mobiliteit: fietshandelaars, deelfietsaanbieders en autodeelaanbieders tekenen present. BattMobility is er natuurlijk ook bij. In stijl. (meer verklappen we niet!) Trek je wandelschoenen aan, pomp je banden op, pak je stelten vast. Zing mee met de grootste sterren, eet een…