Henri blikt terug op zijn 16 weken stagetijd bij BattMobility: Automotive Management

Henri Bekaert studeert Automotive Management aan de Vives hogeschool en bracht de voorbije twee maand door in het Fleet Management team van BattMobility. Henri helpt onder andere mee aan de organisatie van Gent aan Zee.

Hij kijkt met plezier terug op de tijd: “Ik was op zoek naar een stage die alles te maken heeft met de toekomst van mobiliteit. Dit onderwerp interesseert me en leeft enorm, zeker met de stijgende brandstofprijzen. Ik koos voor een start-up met een hands on mentaliteit en een heel gevarieerd takenpakket. BattMobility, een visionaire deelwagenorganisatie, bleek de perfecte match voor mijn eerste werkervaring.”

Met zo een geniale formule kan je niet anders dan groeien.

Bloos.

“Afgelopen weken heb ik veel bijgeleerd over online sales, content schrijven, customer service en het operationele. Dikke merci aan mijn stagementor Dries (en zijn goeie koffie) om mij in mijn dagelijkse taken te ondersteunen en mijn problem solving skills mee te ontwikkelen.”

Gent aan zee met Battmobility 2022

(van links naar rechts: Valerie, Joppe, Henri, Chris en Dries.)

Ok nu is het wel genoeg Henri.

Maar nee hoor: “Het hele Batt Team heeft me geweldig goed ontvangen en stond altijd klaar om mij met veel enthousiasme te helpen. De ondernemingsgeest in het team heeft mij positief verrast, iedereen is super gemotiveerd om van BattMobility iets groots te maken.”

“Met zo een geniale formule kan je niet anders dan groeien. Ik wens het Batt Team nog heel veel succes, leuke teambuildings in Barjac, …”

Tot snel nog eens Henri, geniet van je zomer en heel erg bedankt voor je hulp.

 


Zelf ook op zoek naar een leuke stageplek?

Bij BattMobility hebben we een pak stageplaatsen in de aanbieding! We denken onder andere aan studenten van opleidingen als:

  • Automotive management
  • Software engineers / IT
  • Marketing en communicatie
  • Operationele stage in Fleet management
  • Finance en administratie

Stuur gewoon een mailtje naar chris@battmobiel.be en we plannen een gesprek in. Mét Batt connection uiteraard.

Deel dit bericht

Meer weten over onze producten?

Plan dan vrijblijvend een gesprek in met Ken, onze Sales Manager.

green_deal-deelmobiliteit en wonen

BattMobility stapt mee in Green Deal Deelmobiliteit en wonen

Sofico Gent Marathon

Sofico Gent Marathon: impact op standplaatsen op 24 maart

Wij zoeken een getalenteerde Front-End Developer met expertise in Angular, samen met een grondig begrip van C# en JavaScript

Front-End en Full-Stack Developer (Angular/C#)

BattMobility NV - Maatschappelijke zetel Muinkkaai 53, 9000 Gent - RPR Gent BTW 0697.709.023 - BELFIUS BE53 0689 4223 1553