Super! Fielding Factory investeert in Gentse duurzame pioniers

Projectleider en duurzame ondernemer, Pieter Deschamps, gaat vanuit zijn onderneming “Fielding Factory” een aantal projecten sponsoren bij KRC Gent, waaronder Olympus Mobility en BattMobility.

Fielding Factory ondersteunt straffe merken

Fielding Factory brengt innovatieve concepten en vernieuwende ideeën voor een duurzame, sociale en toekomstgerichte samenleving in de praktijk! Dit op vlak van mobiliteit, lokale handel en stadsontwikkeling o.a. het samenwerkingsprogramma met KBC Bank & Verzekeringen en Olympus Mobility.

Bij deze samenwerking hebben deze bedrijven duurzamer verplaatsingsgedrag aantrekkelijker gemaakt door de mobiliteitsoplossingen heel eenvoudig en snel aan te reiken. Trein, tram, bus, deelauto’s en -fietsen, parkeren, tanken, … kunnen via de KBC Mobile App in enkele clicks op je smartphone besteld en betaald worden.

Elektrisch leasen of autodelen in Gent voor bedrijven en gezinnenDeschamps zet deze projecten graag in de kijker omdat hij achter hun visie staat en gelooft in de maatschappelijke meerwaarde ervan. Verder wil hij graag investeren in Gentse pioniers die digitale innovatie en duurzame technologie hoog in het vaandel dragen.

Olympus Mobility regelt het beheer van de mobiliteit in je bedrijf en neemt je de opvolging van de mobiliteitsbudgetten volledig uit handen. Via hun all-in-one mobiliteitsapp schakelen je werknemers gemakkelijk tussen het ruime aanbod aan duurzame vervoersopties.

Autodelen

Autodelen met je buren, collega’s of je bubbel: een tal van voordelen met BattMobility. Als gebruiker van het eerste uur volgt Pieter BattMobility in hun groei. BattMobility behandelt elektrische deelmobiliteit en biedt hierbij 3 formules zodat hun aanbod bereikbaar is voor iedereen.

Meer weten over Fielding Factory, Olympus Mobility en BattMobility:

https://www.battmobility.be/

https://fieldingfactory.be/

https://www.olympus-mobility.be/nl/

Deel dit bericht

Meer weten over onze producten?

Plan dan vrijblijvend een gesprek in met Ken, onze Sales Manager.

Wintercircus-2022-057

Softwaredivisie BattMobility verhuist naar Wintercircus!

Vacature: Junior digital growth marketeer

Vacature: Junior digital growth marketeer

green_deal-deelmobiliteit en wonen

BattMobility stapt mee in Green Deal Deelmobiliteit en wonen

BattMobility NV - Maatschappelijke zetel Muinkkaai 53, 9000 Gent - RPR Gent BTW 0697.709.023 - BELFIUS BE53 0689 4223 1553