BattMobility voor projectontwikkelaars: De Nieuwe Dokken Gent

In Gent is BattMobility al zeer actief als aanbieder, en dus ook hier aan de nieuwe Dokken. Je vindt hier een Volkswagen e-Up en een Renault Zoé. Ook jij kunt hier gebruik van maken!  Je dient je enkel te registeren via www.battmobility.com. Na het ontvangen van je persoonlijke login, kan je via de BattMobility-app je wagen reserveren.

De wagen boeken, simpel!

Een wagen reserveren is heel eenvoudig. Je opent de BattMobility-app (te downloaden via de Google Play Store of de Apple Store), logt in met je persoonlijke gegevens en maakt reservatie aan. Eens je wagen is geboekt, ontgrendel je de wagen met slechts één swipe via de app. Je ontkoppelt de laadkabel en kunt meteen de baan op. Wil je laden onderweg? Geen nood! Via de app van ‘plugsurfing.com’ vind je een laadpaal in je onmiddellijke omgeving. Met de laadpas in je wagen kun je laden waar en wanneer je wil. Plaats je wagen op het einde van je rit terug op zijn vaste parkeerplaats, laad je voertuig op en vergrendel je wagen met de BattMobility-app.

Wat kost het mij?

Je hebt slechts af en toe een wagen nodig? Dan kun je instappen in een BattFan-formule waarbij je een engagement aangaat voor minimum 1 jaar en minstens 75 euro per maand incl. BTW. Het maandelijks bedrag dat je hiervoor neertelt, bepaal je helemaal zelf. Je krijgt toegang tot de volledige vloot voor een voordeeltariefprijs. Alles wat je minder gebruikt dan je maandelijks engagement, schuift onbeperkt op naar de volgende maanden, alles wat je meer gebruikt daar wordt er een toeslag gerekend (die je niet zal worden aangerekend als je je engagement aligneert op je maandelijks gebruik).

Een BattMaxx-formule is interessant als je zelf je 100% elektrische wagen beschikbaar stelt voor de Batt-Community. Je kunt een wagen leasen bij BattMobility of bij een van zijn partners. Je wagen wordt minstens 8 dagen per maand vrijgegeven voor onze Batt-Community (buren, vrienden of collega’s). Telkens je de wagen deelt, krijg je daarvoor een bedrag terug, zo helpen je buren je auto mee af te betalen.

Slechts heel af en toe een wagen nodig? Dan kan je intekenen op de BattFun-formule. Je betaalt enkel een waarborg van  € 275. Je boekt een wagen uit de vloot en betaalt voor een basis-dagtariefprijs of een uurprijs (staat telkens vermeld). Je hoeft dan enkel de wagen te reserveren, ontsluiten, van de laadpaal te koppen en je kan meteen zonder zorgen de baan op!

Waarom Batt worden? 

Wist je dat de gemiddelde wagen meer dan 80% van de tijd stilstaat? Dit is nefast voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. De fiets biedt vaak niet het juiste alternatief voor een snelle of verre verplaatsing en het openbaar vervoer is vaak minder flexibel en minder comfortabel. De elektrische deelwagens van BattMobility bieden hiervoor een ecologische oplossing voor elke mobiliteitsbehoefte.

Deel dit bericht

Meer weten over onze producten?

Plan dan vrijblijvend een gesprek in met Ken, onze Sales Manager.

BattMobility NV - Maatschappelijke zetel Muinkkaai 53, 9000 Gent - RPR Gent BTW 0697.709.023 - BELFIUS BE53 0689 4223 1553