BattMobility voor projectontwikkelaars: De Nieuwe Dokken Gent

In Gent is BattMobility al zeer actief als aanbieder, en dus ook hier aan de nieuwe Dokken. Je vindt hier een Volkswagen e-Up en een Renault Zoé. Ook jij kunt hier gebruik van maken!  Je dient je enkel te registeren via www.battmobility.com. Na het ontvangen van je persoonlijke login, kan je via de BattMobility-app je wagen reserveren.

De wagen boeken, simpel!

Een wagen reserveren is heel eenvoudig. Je opent de BattMobility-app (te downloaden via de Google Play Store of de Apple Store), logt in met je persoonlijke gegevens en maakt reservatie aan. Eens je wagen is geboekt, ontgrendel je de wagen met slechts één swipe via de app. Je ontkoppelt de laadkabel en kunt meteen de baan op. Wil je laden onderweg? Geen nood! Via de app van ‘plugsurfing.com’ vind je een laadpaal in je onmiddellijke omgeving. Met de laadpas in je wagen kun je laden waar en wanneer je wil. Plaats je wagen op het einde van je rit terug op zijn vaste parkeerplaats, laad je voertuig op en vergrendel je wagen met de BattMobility-app.

Wat kost het mij?

Je hebt slechts af en toe een wagen nodig? Dan kun je instappen in een BattFan-formule waarbij je een engagement aangaat voor minimum 1 jaar en minstens 75 euro per maand incl. BTW. Het maandelijks bedrag dat je hiervoor neertelt, bepaal je helemaal zelf. Je krijgt toegang tot de volledige vloot voor een voordeeltariefprijs. Alles wat je minder gebruikt dan je maandelijks engagement, schuift onbeperkt op naar de volgende maanden, alles wat je meer gebruikt daar wordt er een toeslag gerekend (die je niet zal worden aangerekend als je je engagement aligneert op je maandelijks gebruik).

Een BattMaxx-formule is interessant als je zelf je 100% elektrische wagen beschikbaar stelt voor de Batt-Community. Je kunt een wagen leasen bij BattMobility of bij een van zijn partners. Je wagen wordt minstens 8 dagen per maand vrijgegeven voor onze Batt-Community (buren, vrienden of collega’s). Telkens je de wagen deelt, krijg je daarvoor een bedrag terug, zo helpen je buren je auto mee af te betalen.

Slechts heel af en toe een wagen nodig? Dan kan je intekenen op de BattFun-formule. Je betaalt enkel een waarborg van  € 275. Je boekt een wagen uit de vloot en betaalt voor een basis-dagtariefprijs of een uurprijs (staat telkens vermeld). Je hoeft dan enkel de wagen te reserveren, ontsluiten, van de laadpaal te koppen en je kan meteen zonder zorgen de baan op!

Waarom Batt worden? 

Wist je dat de gemiddelde wagen meer dan 80% van de tijd stilstaat? Dit is nefast voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. De fiets biedt vaak niet het juiste alternatief voor een snelle of verre verplaatsing en het openbaar vervoer is vaak minder flexibel en minder comfortabel. De elektrische deelwagens van BattMobility bieden hiervoor een ecologische oplossing voor elke mobiliteitsbehoefte.

Deel dit bericht

Geplaatst in ,
Sint-Martens-Latem - elektrische wagens leasen en gebruiken met BattMobility - foto: Dino Bollen

BattMobility plaatst 5 elektrische deelauto’s in Sint-Martens-Latem

In Sint-Martens-Latem zijn vanaf het voorjaar 2023 minstens 5 elektrische deelwagens ter beschikking via het regionaal deelsysteem BattMobility. Het gaat om 4 luxueuze stadswagens en 1 multifunctionele combispace met trekhaak. Hoewel autodelen in Vlaanderen aan een opmars bezig is, was het aanbod aan deelwagens in Sint-Martens-Latem nog erg beperkt. Dit initiatief betekent een enorme boost…

Elektrisch autodelen en leasen met BattMobility Gent en Lievegem

Gent haalt doelstellingen autodelen: minstens 2 deelauto’s per 1.000 inwoners

Leuven, Mechelen en Gent hebben de Vlaamse doelstellingen rond autodelen behaald: de drie steden bieden minstens 2 deelauto’s per duizend inwoners aan. “Vlaanderen mag trots zijn op de voortrekkersrol die de lokale besturen spelen in Europa”, zegt Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers (Open VLD) op vrt NWS. Gent met 3,52, Mechelen met 2,34…

autodelen voor KMO's en bedrijven in Vlaanderen door battmobility - Vraag een offerte aan.

Autodelen, is dat wel iets voor KMO’s en bedrijven?

Neen, eigenlijk niet. Tenminste niet in de traditionele zin van het woord. Gelukkig is BattMobility veel meer dan ‘een auto delen’. Batt optimaliseert je wagenpark, regelt je administratie en onderhoud én geeft je (werknemers) toegang tot haar hele vloot. Of u nu een architectenbureau, snelgroeiend tech-bedrijf of productiebedrijf bent, optimale mobiliteit via elektrisch autodelen is…

Infoavond elektrisch autodelen Gent bij vertaalbureau Blue Lines

Infoavond over elektrisch autodelen op 24 november (Gent)

Op 24 november 2022 organiseert BattMobility een infoavond over elektrische deelmobiliteit. Misschien iets voor jou je vrienden of je familie? Tijdens de infosessie maak je kennis met: De formules van Battmobility De voordelen van autodelen De voordelen van elektrische rijden De mogelijkheden tot voordelig leasen van een elektrische wagen De deelwagens in de Dampoortwijk en Gent-Centrum Er is ruim…

indexering prijzen

Indexering van de basisprijzen oudste wagens v.a. 1/11/22

BattMobility hanteert al sinds de zomer van 2020 dezelfde prijzen. Door de sterk gestegen algemene kosten en loonkosten, zijn we verplicht de basisprijzen voortaan te indexeren. Indexering De indexering zal vanaf 1 november worden ingevoerd, en wordt voortaan automatisch doorgevoerd. De index juli 2020 bedroeg 109,76, de huidige index is 127,74. Er komt dus maximaal…

Allego laadpaal prijzen Autodelen Gent

Allego verhoogt haar prijzen voor laden

Enkele dagen geleden heeft Allego haar prijzen voor laden en snelladen in heel Europa eenzijdig verhoogd. Dit zorgt ervoor dat Batt met onmiddellijke ingang tijdelijk een toeslag moet aanrekenen. 🔌 Over welke verhoging spreken we? De prijsstijging ziet er als volgt uit: Normaal laden (AC 22kW): 0,70 EUR/ kWh (vroeger was dat 0,409) Snelladen (50kW): 0,75…

11 redenen om over te schakelen op elektrisch rijden

11 top redenen om met je bedrijf over te schakelen op een EV

Wist je dat de transportsector verantwoordelijk is voor 27% van de uitstoot van broeikasgassen, waarvan een groot deel afkomstig is van personenauto’s? Als u momenteel in een traditionele benzineauto rijdt, is overstappen op een elektrische auto een van de beste manieren om uw ecologische voetafdruk te verkleinen en elke dag een positief effect op het…

Elektrische autodelen en leasen in Gent

Elektrische autodeelorganisatie BattMobility rondt kaap van 50000 ritten

De Gentse mobiliteits- en autodeelorganisatie heeft in september de kaap van 50.000 ritten overschreden. “De cijfers zitten in een ongezien stijgende lijn”, zegt oprichter Chris de Guytenaer. “De energiecrisis laat zich duidelijk voelen en we zien dan ook een gevoelige toename van het aantal gebruikers”. BattMobility viert volgend jaar haar vijfde verjaardag in Gent. Wat…

Seppe Smits is Batt in gent - Autodelen

Seppe Smits op zomerstage in Gent met BattMobility

In de zomer ligt er geen sneeuw in de Alpen, dus traint tweevoudig wereldkampioen snowboarden Seppe Smits in Gent: op de Blandijnberg, De Ledeberg én de Kantienberg. Want wat je plannen ook zijn, BattMobility heeft altijd een elektrische auto voor jou.

autovrije zondag 2022 gent battmobility

Autovrije zondag in Gent op zondag 18 september

Op 18 september is het weer Autovrije Zondag in Gent. Uiteraard verdient autodelen daar ook een plaats. Stad Gent voorziet de hele F. Rooseveltlaan voor duurzame mobiliteit: fietshandelaars, deelfietsaanbieders en autodeelaanbieders tekenen present. BattMobility is er natuurlijk ook bij. In stijl. (meer verklappen we niet!) Trek je wandelschoenen aan, pomp je banden op, pak je stelten vast. Zing mee met de grootste sterren, eet een…