BattMobility komt naar Nieuwe Dokken Gent

Bij De Nieuwe Dokken staat duurzaamheid centraal. Daarom bleek het partnerschap met het autodeelbedrijf BattMobility meteen een perfect huwelijk te zijn.

BattMobility onderscheidt zich van andere autodeelbedrijven dankzij hun bijzondere deals. Zo kan je bij hen uit twee formules kiezen, waarin er zowel familie-auto’s zoals de Kangoo beschikbaar zijn, als de meer exclusieve Tesla-modellen. Of je nu via een leasecontract de wagens voor de hele maand wil gebruiken, of slechts voor een aantal dagen om bijvoorbeeld boodschappen te doen: het kan allemaal bij BattMobility.

Bedrijven als Blue Lines tekende alvast in!

Elektrisch leasen of autodelen in Gent voor bedrijven en gezinnen

Een eigen privé-auto kost je gemiddeld meer dan 7000 euro per jaar, en staat in 90 procent van de tijd gewoon stil geparkeerd; een serieuze hap uit je portefeuille dus. Daarbij brengt een eigen wagen ook nog andere problemen met zich mee: zo gaat de Lage Emissie Zone (LEZ) vanaf januari 2020 van start in Gent, en is er een steeds groter wordend tekort aan parkeerplaatsen.

Als je dus weet dat een eigen wagen zoveel ecologische en financiële nadelen heeft, dan wil je toch aan autodelen doen?

Meer weten? Check www.denieuwedokken.be!

Deel dit bericht

Meer weten over onze producten?

Plan dan vrijblijvend een gesprek in met Ken, onze Sales Manager.

green_deal-deelmobiliteit en wonen

BattMobility stapt mee in Green Deal Deelmobiliteit en wonen

Sofico Gent Marathon

Sofico Gent Marathon: impact op standplaatsen op 24 maart

Wij zoeken een getalenteerde Front-End Developer met expertise in Angular, samen met een grondig begrip van C# en JavaScript

Front-End en Full-Stack Developer (Angular/C#)

BattMobility NV - Maatschappelijke zetel Muinkkaai 53, 9000 Gent - RPR Gent BTW 0697.709.023 - BELFIUS BE53 0689 4223 1553