BattMobility met de buren

Word Batt: overtuig je buren, familie en vrienden

Je wil Batt worden, fantastisch! Maar autodelen kun je natuurlijk niet alleen. Wil je alles uit je wagen halen dan moeten zoveel mogelijk mensen in jouw buurt Batt worden.

Meer mensen betekent meer efficiëntie en een hogere bezettingsgraad. Hoe meer een auto wordt gebruikt, hoe goedkoper hij wordt voor iedereen. Meer mensen betekent eventueel ook ruimte voor nieuwe voertuigen in de buurt een extra ZOE, een Kona om mee naar het containerpark te rijden, een Tesla om op reis te gaan enz.

Bovendien komt er ruimte vrij in jullie buurt. Hoe minder private wagens, hoe minder parkeerplaatsen worden ingenomen.

Battmobiel werkt met twee verschillende formules.

  1. BattMaxx is er voor mensen die hun wagen altijd ter beschikking willen en hem delen wanneer ze hem niet nodig hebben. Je least een wagen en integreert hem in ons deelnetwerk, wanneer de wagen wordt gedeeld, wordt de prijs van je factuur afgetrokken.
  2. BattFan is de ideale formule voor mensen die vaak een wagen nodig hebben, maar voor wie bezit geen vereiste is. In dat geval deel je wagens die al in ons netwerk zitten, of zoek je genoeg mensen om een wagen aan dat netwerk toe te voegen.

Waarom zoek ik delers?

Wanneer je BattMaxx wordt, heb je jouw wagen altijd ter beschikking. Toch wil je waarschijnlijk zoveel mogelijk mensen vinden om je auto mee te delen en zo de kostprijs naar beneden te halen. Zelfs als je in een buurt woont waar al heel wat Batts rondcirkelen, loont het zo de moeite om nieuwe delers te overtuigen.

Wil je Battfan worden en is er nog geen auto in je buurt? Dan ga je best op zoek naar mensen die met jou willen delen. Omdat de hoogst mogelijke efficiëntie niet alleen belangrijk is voor jullie, maar ook voor het milieu mikt Battmobiel op een gebruik van 24 dagen per deelwagen. Vanaf dan plaatsen we een wagen en laadpaal in jouw buurt.

Wij helpen je de buurt te overtuigen

Wanneer je nog geen andere delers hebt, laten we je natuurlijk niet aan je lot over. Samen met jou zorgen we voor een Batt-buurt.

In de eerste plaats zijn we altijd bereid om te bellen of af te spreken om jouw specifieke situatie te bespreken, de mogelijkheden te overlopen en de argumenten voor elektrisch autodelen nog even op een rijtje te zetten.

We sturen je pamfletten en brochures waarmee jij jouw buren kan overtuigen samen met jou een auto te delen. Eventueel gaan we die samen met jou bussen.

Je buurt zit vol met mensen die willen autodelen? Perfect, wij organiseren samen met jou een infosessie om hen en anderen te informeren over Battmobiel.

Nieuwe mensen gevonden? Proficiat! Ben of word je BattMaxx kunnen ze zich inschrijven en meteen met jou delen. Zo niet kiezen jullie het voertuig dat het best bij jullie noden past, en zorgen wij ervoor dat het een plek krijgt in jouw buurt.

Delen met je familie?

Wil graag samen met je gezin, familie of vriendengroep een wagen delen? Fantastisch! Wij komen bij je langs of bellen om de mogelijkheden te overlopen en je deelavontuur kan beginnen.

Deel dit bericht

Meer weten over onze producten?

Plan dan vrijblijvend een gesprek in met Ken, onze Sales Manager.

green_deal-deelmobiliteit en wonen

BattMobility stapt mee in Green Deal Deelmobiliteit en wonen

Sofico Gent Marathon

Sofico Gent Marathon: impact op standplaatsen op 24 maart

Wij zoeken een getalenteerde Front-End Developer met expertise in Angular, samen met een grondig begrip van C# en JavaScript

Front-End en Full-Stack Developer (Angular/C#)

BattMobility NV - Maatschappelijke zetel Muinkkaai 53, 9000 Gent - RPR Gent BTW 0697.709.023 - BELFIUS BE53 0689 4223 1553