BattMobility met de buren

Word Batt: overtuig je buren, familie en vrienden

Je wil Batt worden, fantastisch! Maar autodelen kun je natuurlijk niet alleen. Wil je alles uit je wagen halen dan moeten zoveel mogelijk mensen in jouw buurt Batt worden.

Meer mensen betekent meer efficiëntie en een hogere bezettingsgraad. Hoe meer een auto wordt gebruikt, hoe goedkoper hij wordt voor iedereen. Meer mensen betekent eventueel ook ruimte voor nieuwe voertuigen in de buurt een extra ZOE, een Kona om mee naar het containerpark te rijden, een Tesla om op reis te gaan enz.

Bovendien komt er ruimte vrij in jullie buurt. Hoe minder private wagens, hoe minder parkeerplaatsen worden ingenomen.

Battmobiel werkt met twee verschillende formules.

  1. BattMaxx is er voor mensen die hun wagen altijd ter beschikking willen en hem delen wanneer ze hem niet nodig hebben. Je least een wagen en integreert hem in ons deelnetwerk, wanneer de wagen wordt gedeeld, wordt de prijs van je factuur afgetrokken.
  2. BattFan is de ideale formule voor mensen die vaak een wagen nodig hebben, maar voor wie bezit geen vereiste is. In dat geval deel je wagens die al in ons netwerk zitten, of zoek je genoeg mensen om een wagen aan dat netwerk toe te voegen.

Waarom zoek ik delers?

Wanneer je BattMaxx wordt, heb je jouw wagen altijd ter beschikking. Toch wil je waarschijnlijk zoveel mogelijk mensen vinden om je auto mee te delen en zo de kostprijs naar beneden te halen. Zelfs als je in een buurt woont waar al heel wat Batts rondcirkelen, loont het zo de moeite om nieuwe delers te overtuigen.

Wil je Battfan worden en is er nog geen auto in je buurt? Dan ga je best op zoek naar mensen die met jou willen delen. Omdat de hoogst mogelijke efficiëntie niet alleen belangrijk is voor jullie, maar ook voor het milieu mikt Battmobiel op een gebruik van 24 dagen per deelwagen. Vanaf dan plaatsen we een wagen en laadpaal in jouw buurt.

Wij helpen je de buurt te overtuigen

Wanneer je nog geen andere delers hebt, laten we je natuurlijk niet aan je lot over. Samen met jou zorgen we voor een Batt-buurt.

In de eerste plaats zijn we altijd bereid om te bellen of af te spreken om jouw specifieke situatie te bespreken, de mogelijkheden te overlopen en de argumenten voor elektrisch autodelen nog even op een rijtje te zetten.

We sturen je pamfletten en brochures waarmee jij jouw buren kan overtuigen samen met jou een auto te delen. Eventueel gaan we die samen met jou bussen.

Je buurt zit vol met mensen die willen autodelen? Perfect, wij organiseren samen met jou een infosessie om hen en anderen te informeren over Battmobiel.

Nieuwe mensen gevonden? Proficiat! Ben of word je BattMaxx kunnen ze zich inschrijven en meteen met jou delen. Zo niet kiezen jullie het voertuig dat het best bij jullie noden past, en zorgen wij ervoor dat het een plek krijgt in jouw buurt.

Delen met je familie?

Wil graag samen met je gezin, familie of vriendengroep een wagen delen? Fantastisch! Wij komen bij je langs of bellen om de mogelijkheden te overlopen en je deelavontuur kan beginnen.

Deel dit bericht

Sint-Martens-Latem - elektrische wagens leasen en gebruiken met BattMobility - foto: Dino Bollen

BattMobility plaatst 5 elektrische deelauto’s in Sint-Martens-Latem

In Sint-Martens-Latem zijn vanaf het voorjaar 2023 minstens 5 elektrische deelwagens ter beschikking via het regionaal deelsysteem BattMobility. Het gaat om 4 luxueuze stadswagens en 1 multifunctionele combispace met trekhaak. Hoewel autodelen in Vlaanderen aan een opmars bezig is, was het aanbod aan deelwagens in Sint-Martens-Latem nog erg beperkt. Dit initiatief betekent een enorme boost…

Elektrisch autodelen en leasen met BattMobility Gent en Lievegem

Gent haalt doelstellingen autodelen: minstens 2 deelauto’s per 1.000 inwoners

Leuven, Mechelen en Gent hebben de Vlaamse doelstellingen rond autodelen behaald: de drie steden bieden minstens 2 deelauto’s per duizend inwoners aan. “Vlaanderen mag trots zijn op de voortrekkersrol die de lokale besturen spelen in Europa”, zegt Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers (Open VLD) op vrt NWS. Gent met 3,52, Mechelen met 2,34…

autodelen voor KMO's en bedrijven in Vlaanderen door battmobility - Vraag een offerte aan.

Autodelen, is dat wel iets voor KMO’s en bedrijven?

Neen, eigenlijk niet. Tenminste niet in de traditionele zin van het woord. Gelukkig is BattMobility veel meer dan ‘een auto delen’. Batt optimaliseert je wagenpark, regelt je administratie en onderhoud én geeft je (werknemers) toegang tot haar hele vloot. Of u nu een architectenbureau, snelgroeiend tech-bedrijf of productiebedrijf bent, optimale mobiliteit via elektrisch autodelen is…

Infoavond elektrisch autodelen Gent bij vertaalbureau Blue Lines

Infoavond over elektrisch autodelen op 24 november (Gent)

Op 24 november 2022 organiseert BattMobility een infoavond over elektrische deelmobiliteit. Misschien iets voor jou je vrienden of je familie? Tijdens de infosessie maak je kennis met: De formules van Battmobility De voordelen van autodelen De voordelen van elektrische rijden De mogelijkheden tot voordelig leasen van een elektrische wagen De deelwagens in de Dampoortwijk en Gent-Centrum Er is ruim…

indexering prijzen

Indexering van de basisprijzen oudste wagens v.a. 1/11/22

BattMobility hanteert al sinds de zomer van 2020 dezelfde prijzen. Door de sterk gestegen algemene kosten en loonkosten, zijn we verplicht de basisprijzen voortaan te indexeren. Indexering De indexering zal vanaf 1 november worden ingevoerd, en wordt voortaan automatisch doorgevoerd. De index juli 2020 bedroeg 109,76, de huidige index is 127,74. Er komt dus maximaal…

Allego laadpaal prijzen Autodelen Gent

Allego verhoogt haar prijzen voor laden

Enkele dagen geleden heeft Allego haar prijzen voor laden en snelladen in heel Europa eenzijdig verhoogd. Dit zorgt ervoor dat Batt met onmiddellijke ingang tijdelijk een toeslag moet aanrekenen. 🔌 Over welke verhoging spreken we? De prijsstijging ziet er als volgt uit: Normaal laden (AC 22kW): 0,70 EUR/ kWh (vroeger was dat 0,409) Snelladen (50kW): 0,75…

11 redenen om over te schakelen op elektrisch rijden

11 top redenen om met je bedrijf over te schakelen op een EV

Wist je dat de transportsector verantwoordelijk is voor 27% van de uitstoot van broeikasgassen, waarvan een groot deel afkomstig is van personenauto’s? Als u momenteel in een traditionele benzineauto rijdt, is overstappen op een elektrische auto een van de beste manieren om uw ecologische voetafdruk te verkleinen en elke dag een positief effect op het…

Elektrische autodelen en leasen in Gent

Elektrische autodeelorganisatie BattMobility rondt kaap van 50000 ritten

De Gentse mobiliteits- en autodeelorganisatie heeft in september de kaap van 50.000 ritten overschreden. “De cijfers zitten in een ongezien stijgende lijn”, zegt oprichter Chris de Guytenaer. “De energiecrisis laat zich duidelijk voelen en we zien dan ook een gevoelige toename van het aantal gebruikers”. BattMobility viert volgend jaar haar vijfde verjaardag in Gent. Wat…

Seppe Smits is Batt in gent - Autodelen

Seppe Smits op zomerstage in Gent met BattMobility

In de zomer ligt er geen sneeuw in de Alpen, dus traint tweevoudig wereldkampioen snowboarden Seppe Smits in Gent: op de Blandijnberg, De Ledeberg én de Kantienberg. Want wat je plannen ook zijn, BattMobility heeft altijd een elektrische auto voor jou.

autovrije zondag 2022 gent battmobility

Autovrije zondag in Gent op zondag 18 september

Op 18 september is het weer Autovrije Zondag in Gent. Uiteraard verdient autodelen daar ook een plaats. Stad Gent voorziet de hele F. Rooseveltlaan voor duurzame mobiliteit: fietshandelaars, deelfietsaanbieders en autodeelaanbieders tekenen present. BattMobility is er natuurlijk ook bij. In stijl. (meer verklappen we niet!) Trek je wandelschoenen aan, pomp je banden op, pak je stelten vast. Zing mee met de grootste sterren, eet een…