Snowboarder Seppe Smits kiest voor BattMobility als autodeelsysteem

Seppe Smits - wereldkampioen snowboarden, Gentenaar en durfal - is nu ongeveer een jaar Batt en blijft zweren bij onze verschillende reiswagen wanneer hij er weer eens op uit trekt.

Het voorbije seizoen koos hij meermaals voor de Tesla of de Kona om op bestemming te geraken. Ondanks de koudere bestemmingen verliep dit steeds zonder problemen. Voor de liefhebbers: op zijn Instagrampagina kun je alle Batt-adventures ook uitgebreid volgen!

Minder sneeuw

Nu er tijdens de zomer minder sneeuwt in de Alpen ligt, besloot Seppe om zijn surfboard op het dak te binden (ja hij heeft een sponsor deal met Thule ;-) ) en naar de zee te rijden. Voor zover we kunnen zien, heeft hij alvast een fantastische tijd.

En dat snelladen? Dat loopt in de meeste Europese landen echt prima. Het Ionity netwerk is zelfs zo uitgerust dat de snelladers eigenlijk al meer vermogen kunnen laden dan de meeste elektrische wagens al aankunnen. De Hyundai Kona bijvoorbeeld haalt laadsnelheden van 70KWu.

De Hyundai KONA Electric levert uitzonderlijke elektrische prestaties en heeft een actieradius tot wel 484 kilometer. En als je dan uiteindelijk moet opladen, is de batterij aan een snellader in slechts 47 minuten opgeladen van 10 tot 80 procent.

Zelf op reis met een elektrische wagen?

Trek je er zelf ook nog op uit deze zomer? En ga je op reis met een elektrische wagen? Neem dan zeker nog even onze reisgids door. Hierdoor vermijd je verrassingen en plan je je reis zonder zorgen.

Nog geen klant?

Geen probleem! Lease of gebruik eenvoudig een elektrische wagen van BattMobility. Meld je gewoon aan voor onze elektrische deelmobiliteit. Je bent er meteen weg van, beloofd.

Deel dit bericht

Meer weten over onze producten?

Plan dan vrijblijvend een gesprek in met Ken, onze Sales Manager.